background
Woonique
materiaal

Verkoopstyling

De eerste indruk bepaalt of mensen een huis willen kopen of niet. De presentatie van uw woning is daarom zo belangrijk. Een goede verkoopstyling helpt daarbij en werkt ook verder. Denk aan een mooie fotoserie op internet en/of een heldere en aantrekkelijke folder van uw woning die we met verkoopstyling mogelijk maken. Ik zorg voor een mooie, sfeervolle presentatie van uw woning waarbij de pluspunten worden benadrukt en de mindere punten van uw huis geen aandacht vragen.
U kunt kiezen uit het volgende dienstenpakket waarmee u goed voor de dag kunt komen:

• Restylen van uw woning (en eventuele buitenvertrekken)*
• Professionele fotopresentatie van uw woning, inclusief mooie vooraanzichtfoto van uw woning
• Brochure van uw te verkopen woning
• Verhuur van eventuele benodigde meubelen
• Verhuur van opslagcapaciteit
• Verkooprondleidingen

*Het restylen van uw woning kan variëren van een arbeidsintensieve metamorfose tot een opruimactie en herschikking van meubelstukken. Dit hangt af van de beginsituatie, uw woning en de mogelijkheden van u en uw huis.


trap

Werkwijze

Het kennismakinggesprek
Om te bepalen of ik daadwerkelijk iets voor u kan betekenen kom ik eerst vrijblijvend kijken. Samen met u stel ik vast of er obstakels in en om uw woning zijn die een snelle verkoop in de weg staan. Als blijkt dat ik wat voor u kan betekenen dan komen we tot een overeenkomst.
De verkoopstyling
Ik maak een uitgebreide inventarisatie van de obstakels. Soms kan ik dezelfde dag al met u aan de slag in uw huis. Als het nodig is komen de uit te voeren werkzaamheden in een werkplan te staan. U heeft dan een overzicht van de geplande acties en u weet wie wat doet. Als de woning klaar is voor de eindstyling zorgen de benodigde accessoires voor een mooi plaatje. Het eindresultaat leg ik vast met de camera. U kunt de foto’s bijvoorbeeld gebruiken voor een (vernieuwde) presentatie op internet.
Tarieven
Mijn uurtarief is €75,- Voor opdrachten die uit verschillende diensten bestaan maak ik een pakketprijs. De dienst zoals boven omschreven kost € 295,- incl. BTW (dit is exclusief materialen en accessoires)